top of page
  • Foto van schrijverTheatergroep Impla

We gaan de vloer weer opHet is weer donderdag: we gaan weer de vloer

Mijn doelstelling is om de donderdagavond een warm podium te bieden waarin de spelers hun eigen plek innemen. Het is geweldig om als regisseur aanbod te krijgen van spelers die voorbereid zijn, ideeën aandragen en enthousiast worden van mijn ideeën en uitwerkingen. Zo komen we tot de meest hilarische scenes! Soms starten we met een w-up en dan gaan we met elkaar even helemaal los. De eerstvolgende scene heeft dan vaak meteen de juiste intentie. Je stem, je lijf. Het is allemaal jouw instrument! Opwarmen dus De spelers oefenen goed met de aangereikte handvatten die ik hen geef en laten zien dat samen groeien, en ook die bijzondere spel


momenten met elkaar delen, dat maakt de groep tot een groep en daar mogen jullie Implanezen trots op zijn! Een groep die samen hetzelfde doel nastreven: schitteren op het podium in D'n As.

Er wordt super goed nagedacht over het uiterlijke vertoon van het stuk: kostuums, rekwisieten en decor.

Maar geen stuk zonder publiek, dus er wordt ook hard gewerkt aan PR en promotie, want ondanks dat je vooral voor jezelf speelt, is het toch wel erg fijn om voor een volle zaal te staan.

Dus publiek, kom naar de voorstelling " De Richel" !

Petra Kagchelland


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page