top of page
  • Foto van schrijverTheatergroep Impla

Kennismaken met Monique


Met veel plezier speel ik al jaren bij Impla. We wonen inmiddels zo'n 23 jaar Empel en voel ik me helemaal thuis. De kinderen zijn uitgevlogen en zo heb ik meer tijd voor Impla. Meestal heb ik een rol in mijn comfortzone. Dit keer wel echt een andere rol. Deze keer speel ik Rika, een zwerfster. Echt op zoek naar een thuis. Veel houvast heb ik aan mijn winkelwagen. Dit is afgeladen vol met allemaal voor mij belangrijke spullen. Uiteindelijk blijk ik toch wel over handige kwaliteiten te beschikken, handig voor alle bewoners van pension de Richel.

Heel veel zin in een paar gezellige voorstellingen. Het wordt weer een waar Impla spektakel. Dus komt dat zien.....tot snel

180 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page