top of page
  • Foto van schrijverTheatergroep Impla

Kennismaken met Anita

Mijn naam is Anita van Hoorn en geboren in The Summer of 69.

André van Duin en Danny Kaye zijn mijn grote voorbeelden.

Als kind kwam ik er al snel achter dat ik het leuk vond om mensen te

amuseren. Het eerste optreden voor publiek was tijdens schoolkamp van de zesde klas. Dorus met het kind op schoot dat Poesie Mauw zong. Hilarisch!

Ik vind het heerlijk om op het toneel te staan en als je enige herkenning ziet dan kan het zijn dat dit komt doordat ik jarenlang bij Musicalvereniging Theabelle heb gespeeld en twee keer bij De Bossche Komeedie.

In 2020 werd ik de trotse mede oprichter van Theatergroep Zug-um-Zug.

En nu ben ik gast speler bij IMPLA! Door uitval van één van hun spelers ben ik ingevlogen. Na het inlezen van het te spelen stuk en kennismaking met deze geweldige groep mensen die meteen aanvoelde als een warm bad, heb ik meteen ja gezegd en kruip ik in de huid van Toos die alle ballen probeert hoog te houden in Pension De Goot.
241 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page