top of page
  • Foto van schrijverTheatergroep IMPLA

Aangenaam: John Dries

Ik ben John Dries (48j), getrouwd met Kim waar ik twee mooie zonen mee heb! Ik werk alweer enige jaren met veel plezier in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als Anesthesiemedewerker.


Ik heb inmiddels al heel wat jaartjes toneelervaring op verschillende podia. Heerlijk om in musicals (BMT) en theaterkoren (Voice Sensation) te zingen en te spelen, zelfs in de schoenen van de Goedheiligman mag ik staan en sinds 2017 op het toneel met IMPLA! Nu dan de eerste avondvullende Klucht/blijspel onder leiding van Ruud den Dekker “Van wie is die string?!” Heerlijk de mensen een avondje vermaken met ongein, humor en onderbroeken lol! Wat is het toch een voorrecht om dit met deze club mensen te mogen verwezenlijken!

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page