top of page
  • Foto van schrijverTheatergroep IMPLA

Aangenaam: Heleen Kalis

Mijn naam is Heleen Kalis en ik ben sinds 2011 lid van theatergroep Impla. Als kind kreeg ik al een rood hoofd bij het idee dat ik een spreekbeurt moest houden voor de klas en nu speel ik met heel veel plezier en enthousiasme voor volle zalen. Dat had ik vroeger toch niet durven dromen... Een aantal hoogtepunten van mij bij Impla: Ik begon heel braaf als kloostermeisje, maar ik heb me ook een keer "miss-dragen". Ik ben een bezig bijtje geweest met daarna een uitstapje naar Den Helder. Bij thuiskomst vloog ik uit de bocht met de stagiair van de camping. Dat kamperen beviel wel, dus ik heb een weekend mijn tentje op de Brink(parade) opgezet. Maar het is nu klaar met die vakanties, want er moet gerepeteerd worden!

Ook op mijn werk speel ik een beetje toneel. Ik ben namelijk juf op een basisschool in Rosmalen. Als ik niet met toneel/werk bezig ben, geniet ik van de alledaagse dingen met mijn man en zoontje. Hopelijk tot snel, in de zaal, kijkend naar Impla! Groetjes Heleen

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page