Lieve vrienden van Impla!

Het is een tijdje stil geweest op deze pagina. De zomervakantie was voor ons allemaal een welkome pauze om even onze wonden te likken na het onverwachte verlies van onze geliefde regisseur Anke, en ons te beraden hoe nu verder te gaan. Want dat we door willen gaan, dat was vanaf het eerste moment al duidelijk. Unaniem zelfs. We voelen ons verplicht aan Anke om een fantastische voorstelling neer te zetten, als eerbetoon aan deze creatieve vrouw en alles wat zij ons heeft geleerd. Maar dat kunnen we niet alleen. We zijn daarom ongelooflijk blij en dankbaar dat de zeer ervaren Bossche theaterregisseur Ruud den Dekker zich aan Impla heeft verbonden om ons zooitje ongeregeld te gaan drillen en een geweldige voorstelling in elkaar te zetten.

Inmiddels is er een ontzettend leuk stuk gekozen en zijn de rollen verdeeld. Het voornemen om een voorstelling neer te zetten waar “ons Ank” trots op zou zijn motiveert ons enorm en we gaan er dan ook vol energie tegenaan. We zullen nog niet teveel details prijsgeven, maar we durven best te beweren dat het weer hilarisch wordt. Laten we zeggen dat de term ‘onderbroekenlol’ in dit specifieke geval wel heel toepasselijk is!

Nieuwsgierig geworden? Hou dan vooral de komende maanden deze pagina in de gaten en blokkeer de laatste twee weekenden van maart 2020 maar vast in je agenda!