Gastenboek

17 gedachten over “Gastenboek

 1. Gisteren ‘Fam. Bruinsma Gaat Kamperen’ gezien, de première. Links de caravan van ordinaire familie, rechts die van een fam. van het type Kouwe Kak. En dan een bijzonder komische oorlog in het dialect vanuit de ene kant en het kakineus aan de andere kant. Het ‘Hé, lelijke oetlul’ tegenover ‘Jan-Hein, zag ar iets van!’. Erg komisch, er werd veel gelachen. Goed gespeeld ook. Zowel door de hoofdrollen als de bijrollen. En wat een profi-profi-decor!!! Het mocht wel iets drukker zijn, want de mensen weten niet wat ze missen.

 2. Hallo Impla.
  Vanavond gaan we jullie voorstelling bijwonen.
  Wij wensen jullie veel succes en vooral veel plezier.
  Wij kijken uit naar een mooie avond.
  Groetjes Sjaak en Mieke Smolders

 3. Hallo heel Impla,

  nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige toneelavond!

  Een beruchte theaterrecensie luidt: “Wat een prachtig décor! Jammer dat de acteurs ervoor gingen staan!”

  In jullie geval was niet alleen het décor prachtig, maar vormde het één geheel met een geweldig geregisseerd en tit in details uitgevoerd spel vol geinige vondsten, perfect ondersteund door licht, geluid, grime en kleding.

  Een prima georganiseerde productie, waar het spelplezier vanaf spetterde!

  We waren blij deze fantastische versie van ons werk mee te mogen maken.

  Met vriendelijke groet,

  Mimi & Peter.

 4. Het was zeker geen bonje na het bal. Wat hebben we toch een leuk team. Front- en backstage. Vrijdag (24e) hoogtepunt: overvolle zaal, televisie, gelach vanaf de eerste opkomst t/m de laatste afgang. Leuk dat de (aanwezige) auteurs ons een groot compliment gaven: “Jullie hadden door aangebrachte (bijv. tekstuele) wijzigingen er een beter stuk van gemaakt dan wij hebben geschreven.”. Triest dat het nu weer voorbij is. Maar volgende week al nieuwe plannen maken?

 5. Gisteren het stuk “Bonje na het Bal” bezocht en wij hebben genoten van de hilarische voorstelling.
  Geweldig om te zien hoe iedereen op elkaar is ingespeeld. Tinca, de rol van Tanja is je op het lijf zijn geschreven, bewonderenswaardig hoe jij in je rol zat!
  Complimenten aan het hele gezelschap en we zijn benieuwd naar het volgende stuk!

 6. Hallo Impla,
  fijn te horen – via jullie voorzitter, Peter Daris – dat jullie veel plezier beleven aan het instuderen van “Bonje na het bal…”.
  Erg leuk, dat jullie ons hebben uitgenodigd om in april een keer te komen kijken. Het is altijd erg leerzaam om als schrijvers te ervaren hoe een stuk uiteindelijk is vormgegeven en hoe dat vervolgens overkomt bij het publiek.
  We komen dan ook graag naar Empel!
  We hopen op veel speelplezier op het toneel en enthousiasme in de zaal!
  Tot dan!
  Mimi & Peter, auteurs.

 7. Beste toneelvrienden,
  via Twitter vernamen we een tijdje terug, dat jullie de naam van de komende productie nog even geheim willen houden. Dat respecteren we natuurlijk! Maar.. we herkenden wel de omslag van het tekstboekje…We vinden het erg leuk, dat jullie voor dit stuk van ons hebben gekozen! We hopen, dat jullie en het publiek er evenveel plezier aan zullen beleven als wij bij het (her)schrijven ervan! Dat zal wel lukken, denken we. Het is inmiddels het op één na meest gespeelde stuk uit onze “collectie” en staat in de lijst van de bestsellers van de uitgever. Succes ermee!

  Mimi & Peter, auteurs.

 8. Wat een leuke voorstelling: ‘Badslippers’. Zonder uitzondering goed gespeeld, en Bram was het talent van de avond! Mooi decor ook, al moeten de spelers voorzichtiger zijn met het dichtsmijten van de deuren ….. Iedereen heeft een hele leuke avond gehad. Impla, zoals vanouds.

  Joop W.

 9. Kijk maandag 15 oktober vanaf 19.00 uur naar “De Hort op met Jan” op Boschtion waarin een aantal fragmenten te zien zijn van de generale repetitie van “Miss – verstand”.

 10. Echt geweldig, schitterend !!!!!
  ben volgend jaar ook weer van de partij?!
  Succes, groetjes

 11. Wij waren er de laatste voorstelling en hebben een geweldige avond gehad!
  Tranen van het lachen om de vele “misverstanden”. De naam kon ook niet beter gekozen zijn. Een prachtige rolverdeling en “op het lijf geschreven” van de spelers.
  Kunnen we al kaartjes voor volgend jaar reserveren?

 12. Proficiat met jullie succesvolle voorstellingen! Wij hebben er echt van genoten!
  Het decor was schitterend, het verhaal was goed opgebouwd en de spelers waren fantastisch!
  Het was een daverend succes

 13. Hallo Implaspelers en speelsters jet was weer geweldig ,
  een erg leuk stuk met iedereen weer op de juiste plaats.
  compliment aan de regie.
  veel succes nog en tot volgende keer.
  Rien en Nelly van Heijnsbergen

 14. Wij hebben het geweldig gevonden, een hele leuke avond gehad. Succes met de verdere voorstellingen.

  Gr Thea Fred

 15. Geweldige voorstelling !!!! Echt gelachen. Ga volgend jaar weer. Impla dank voor deze mooie avond.

 16. Wat een fantastische avond, de eerste voorstelling. Heel leuk stuk, heel enthousiast publiek en heel veel speelplezier. Aanrader dus!!!

  Joop

 17. Hallo. Wij hebben er heel veel zin in. We komen zeker naar jullie kijken. En wel een goed plaatsje vrij houden he? Veel succes. Veel liefs van Bram (zoon van Tinca)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.